Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moderadors

Paolo Roberti di Sarsina

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialitzat en psiquiatria, és un referent de la comissió italiana per a l’educació continuada de medicina del Ministeri italià de la salut per a psiquiatria i medicines no convencionals. Roberti di Sarsina és un investigador i un prolífic autor d’articles mèdics, docent de diverses universitats italianes i un prestigiós conferenciant.

Durant anys ha gestionat les unitats mentals de diversos centres sanitaris d’Itàlia, i actualment té un paper fonamental a Itàlia en la medicina no convencional. És l’únic investigador italià referent per a l’Organització Mundial de la Salut dins de l’Estratègia de l’OMS per a les Medicines Tradicionals de 2014-2023: WHO Traditional Medicine Strategy 2014-2023.

És l’expert de la Medicina no Convencional del Consell Superior de la Salut, Ministeri de la Salut, Itàlia; coordinador del Màster en “Sistemes de salut, medicina tradicional i no convencional”, Universitat de Milano-Bicocca, Itàlia; fundador i President de l’entitat Associazione per la Medicina Centrata sulla Persona ONLUS, Bolonya, Itàlia.

 

Francisco Barnosell Pi

Llicenciat en Medicina i Cirurgia el 1976 i Doctor per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona el 1981. S’especialitza en Rehabilitació, Neurologia i Electromiografia.

És cap del servei de la unitat mèdica especialitzada en Proves Diagnòstiques Neurològiques en diferents clíniques i hospitals de Catalunya.

Actualment és director dels equips d’investigació de l’Associació de Medicina Integrativa i autor del llibre Entre dos aguas: Experiencias de un médico sobre las terapias alternativas de l’Editorial Luciérnaga (Planeta 2012), a més de membre de diverses ONG i associacions on investiga els resultats de medicines ancestrals.

Investiga la implantació de la medicina integrativa en el sistema mèdic actual i ha organitzat cursos sobre curació energètica i organitza el Màster universitari de Medicina integrativa (2015-1017).

 

Elena Bejarano

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1991. Aquell mateix any va iniciar els seus estudis de Medicina Tradicional Xinesa, i va continuar amb l’Homeopatia, la medicina Ortomolecular i tècniques psicoterapèutiques de Neurociència, amb la finalitat d’integrar de forma holística, la comprensió i el tractament de la malaltia en l’ésser humà.

 

Sergio Abanades

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense (Madrid, 1999), es va especialitzar en Farmacologia Clínica a l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica IMIM-Hospital del Mar (Barcelona, 2004). Posteriorment va cursar el Màster en Toxicologia a la Universitat de Sevilla (2006), i és Doctor en Farmacologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és Vicepresident de la Societat Espanyola de Salut i Medicina Integrativa.